PROMILKY ÚSPĚŠNĚ PŘI PREMIÉŘE VE ŠVÝCARSKÉM VISPU

24.05.2014 00:20

V sobotu 7.8.2010 odjižděly litvínovské Promilky do švýcarského Vispu, kde se zúčastnily dalšího turnaje plážové házené započítaného do evropské beachhandbalové tour (EBT) . Před samotným turnajem, večer po příjezdu na místo konání sehrála naše děvčata přátelské utkání s místním mužským celkem a podělila se s ním o vítězství v jednotlivých poločasech a to vždy rozdílem dvou bodů.

Navzdory neúplné sestavě se litvínovská děvčata v den turnaje předvedla ve skvělé formě a všechny své soupeřky přehrála vysokým rozdílem skóre. První zápas ve skupině Promilky odehrály s místním družstvem K.T.V.Ladieas s výsledkem 27:9, 25:6. Druhý zápas s družstvem Strandgut skončil rozdílem 24:12,23:11 rovněž vítězstvím  ve prospěch Promilek stejně jako poslední zápas ve skupině s týmem BHT SandHufe 19:6,21:13. Čtvrtfinálový zápas sehrály  litvínovské hráčky s týmem Beachqueens a po vítězství 24:17 a 19:13 se probojovaly do finále celého turnaje.  Finálový zápas byl vyrovnanější, než předchozí zápasy ve skupině, ale po výborném výkonu litvínovská děvčata  zaslouženě vyhrála rozdílem   ( 17:11,7:5). Z výkonů hráček je třeba vyzdvihnout zejména práci brankařky Pavly Dufkové, poděkovat Pavle Říhové, která velmi dobře zastoupila zraněnou litvínovskou hráčku v obraně a tradičně naši střelkyni Evu Vostárkovou, která opět byla nejlepší hráčkou celého turnaje.    

 

 

KONEČNÉ POŘADÍ ŽENY :

 

1.      Promilky

2.      Haissi Ampeissi

3.      BHT Sandhufe

4.      Beachqueens

 

sestava: Eva Vostárková, Sabina Chleborádová, Eva Dolejšová, Pavla Říhová, Pavla Dufková, Jana Libovická, Martina Netolická

podrobnější výsledky na     https://www.ktv-visp.ch/